Želite veću vidljivost?

Firma sa više od 10 godina iskustva u oblasti oglašavanja

Led Mreža je mlada agencija koja se bavi digitalnim vanjskim oglašavanjem. Ali tim Led Mreže iza sebe ima 18 godina iskustva u marketingu i vanjskom oglašavanju. Naše iskustvo i nove tehnologije vaš brend će vinuti u zvijezde. Omogućimo vašem brendu pažnju koju zaslužuje. Pažnja koja prodaje i pomaže vam u postizanju poslovnih ciljeva. Izložite svoj brend/uslugu na našim digitalnim bilbordima. Nove tehnologije dolaze na red kako bi dodatno povećale aganžman i aktiviranje kupaca. Zato vam Led Mreža nudi strateški izabrane lokacije na kojima će vaš proizvod/usluga privući najveću pažnju.

  • Moderno poslovanje

    Finance helps you to convert into a strategic asset get.

  • Visoki rezultati

    Finance helps you to convert into a strategic asset get.

Česta pitanja

Osigurajte da budete viđeni

Rezervisanje prostora na našim bilbordima je brzo i jednostavno. Posetite našu sekciju "Oglašavanje" na sajtu, gde ćete pronaći kontakt formu. Popunite formu sa relevantnim informacijama, uključujući lokaciju, željeni period i vrstu oglasa, a naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Preporučujemo da rezervišete bilbord barem nekoliko nedelja unapred kako biste osigurali dostupnost željenog termina. Međutim, u zavisnosti od raspoloživosti, možemo razmotriti i rezervacije koje su bliže vremenu objave oglasa.

“Prava poruka, u pravo vrijeme, na pravom mjestu.”

Strateški izabrane lokacije, pored najprometnijih dionica, kraj tržnih centara, gradskih šetališta u najvećim gradovima BiH.

Visoko efikasna platforma za digitalnu signalizaciju. Najprikladnije za usluge,  porodične firme, lokalna preduzeća,oglasi za događaje, lokalne i regionalne kampanje za informisanje.
 
Mi slušamo. Saznanje više o vama i vašoj kompaniji pruža neprocenjivo razumevanje kako bi nam bolje pomoglo da vam pružimo savršeno rešenje.
img

Sarađivali smo sa LED Mrežom na našoj lokalnoj bilbord kampanji i rezultati su bili izvanredni! Naša prodaja je porasla, a brend je dobio širu prepoznatljivost u zajednici. Profesionalnost, efikasnost i kreativnost tima iz LED Mreže su nas oduševili. Toplo preporučujemo njihove usluge svima koji žele izdvojiti svoj biznis iz mase.

Ana M.

CEO

Sarađujemo sa LED Mrežom već nekoliko godina i njihova fleksibilnost i inovativnost su nas oduvek impresionirale. Njihova digitalna oglasna rešenja su nam omogućila da brzo prilagodimo kampanje prema dinamičnim tržišnim promenama. Uz odličnu podršku i transparentnost, LED Mreža je postala ključni partner u našem marketinškom uspehu.

Marko M.

Marketing Menadzer

Raditi sa LED Mrežom je bilo zadovoljstvo. Imali smo priliku da sarađujemo na ekološkim kampanjama i njihova posvećenost društveno odgovornim projektima je zaista inspirativna. Osim što su nam pružili odličan prostor za oglašavanje, podržali su nas u širenju svesti o zaštiti životne sredine. Sjajan tim koji iza sebe ima stvaran uticaj!

Jovanka K.

CEO