O Nama

DIGITAL FUTURE

O Nama

Led Mreža je mlada agencija koja se bavi digitalnim vanjskim oglašavanjem. Ali tim Led Mreže iza sebe ima 18 godina iskustva u marketingu i vanjskom oglašavanju. Naše iskustvo i nove tehnologije vaš brend će vinuti u zvijezde.

Omogućimo vašem brendu pažnju koju zaslužuje. Pažnja koja prodaje i pomaže vam u postizanju poslovnih ciljeva. Izložite svoj brend/uslugu na našim digitalnim bilbordima.

Nove tehnologije dolaze na red kako bi dodatno povećale aganžman i aktiviranje kupaca.
Zato vam Led Mreža nudi strateški izabrane lokacije na kojima će vaš proizvod/usluga privući najveću pažnju.
 
Naša digitalna mreža brendovima pruža mogućnost povezivanja sa milionima kupaca na njihovim svakodnevnim putovanjima kroz naše najveće gradove. Pomoću Led Display-a imamo povećanu fleksibilnost, kreativne mogućnosti i alate za planiranje kako bismo se povezali efikasnije i kohezivnije širom naše mreže.

Izgradite svoj brend pomoću naše digitalne mreže.

DIGITAL FUTURE

“Prava poruka, u pravo vrijeme, na pravom mjestu.”

Strateški izabrane lokacije, pored najprometnijih dionica, kraj tržnih centara, gradskih šetališta u najvećim gradovima BiH.

Visoko efikasna platforma za digitalnu signalizaciju. Najprikladnije za usluge,  porodične firme, lokalna preduzeća,oglasi za događaje, lokalne i regionalne kampanje za informisanje.

Mi slušamo. Saznanje više o vama i vašoj kompaniji pruža neprocenjivo razumevanje kako bi nam bolje pomoglo da vam pružimo savršeno rešenje.

NAŠI KLIJENTI

Koji su nam ukazali svoje povjerenje!